Stjärnklar himmel!

Jag är så fruktansvärt trött! Har gäspat som ett stort lejon hela dagen! Haha, näj men alltså har ju inte fått särskilt mycket sömn de senaste dagarna men hade iaf en awesome helg :)))
Idag fyller min kärakärabästastesötasteawesomigaste vän sjutton år! Grattis Pico! Älskar dig! ♥♥♥ Hoppas du haft en fin födelsedag! :D ( Här ska det ju sitta en bild också, men jag är trött såå jag tänker sova nu, men kanske laddar upp nån imorn ist, haha)

Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite!


22:57

Usch blää, imorgon har jag psykologiförhör/prov. Hoppas det går bra, men jag tror inte det va. Kunde ha övat lite mer om vi säger så... Men det är i alla fall fredag och jag börjar halv tio! Det kommer bli en awesome helg! :)
Nu ska jag slita mig från datorn och återvända till psykologi boken.
Puss på era munnar! God natt!


INSPIRATION

weit

Aktiviteten på denna blogg är verkligen på topp! Flera inlägg om dagen, yeey! Eller så inte... :)
Har kladdat lite med lite hallloween sminkprylar som jag köpte idag, hohoho kuuul! ^^
Har även försökt att läsa lite till svenska språkhistoria provet som jag har imorgon.
Ser så fram emot helgen! :D
Snart blir det att hoppa i sängen och sova. Sov sött!

17 ÅR!

Idag är det min födelsedag! För sjutton år sen, klockan nio fyrtio på morgonen kom jag till världen, tätt efter min syster! Om ett år fyller jag arton fucking år! Helt sjukt! :))) Har i alla fall haft en toppendag!
Klockan närmar sig halv elva och ska väll gå och sova om ett tag, fast så bråttom behöver jag inte ha eftersom att jag börjar halv tio imorgon, ser dock inte fram emot gympan, vi har konditionstest, jag kommer att dö! Men sen är det helg!! UNDERBART!

Puss på er!

FLOWER POWER

Har försökt att skriva ett inlägg ett tag nu, men det blir inte riktigt nåt av det va! Så slänger in en liten sommarblomma, åååh jag saknar sommaren och värmen!
Har varit på strålande humör den här veckan, haha, eller ja, inte i skolan där jag har varit så otroligt trött! :)
Idag är det den nittonde oktober vilket betyder att jag fyller sjutton år imorgon! Iiih!

GOD NATT!

Sov gott!

SÖNDAG

Tjo!
Här sitter jag, nyduschad och ren! Det är söndagkväll och höstlovet är redan slut... Imorgon börjar jag åtta. Men det har i alla fall varit ett bra höstlov, även fast de varit väldigt kort. På torsdag for vi till Åbo och kom hem på natten till lördag. Det var typ ett år sen jag var dit sist så det var kul!
Igår skruvade jag ihop ett nytt tv-bord och bytte den vita rislampan mot en mörkrosalila, det blev jätte mysig belysning :).
Ikväll så var jag ute och åkte lite ny bil, jag hade inte i mina linser, och jag är ju van att ha i dom nu, så jag såg typ ingenting! Haha, bara så att ni vet!

Ha de gött!

LITA

Det skulle vara kul att ha ett par till Lita's. Jag har ju mina bruna. Dom är så sjukt fina och framför allt jätte bekväma! :) Skulle vilja ha alla! Men jag tycker extra mycket om dom beiga, alla färgglada är underbara och dom med nitar är super fina! ^^


HÖSTLOV!

Tjabba!
Igår firade jag höstlov med bästa vännerna och B&J's :D. Steg upp för en halv timme sen. Ska snart hoppa i duschen och sen packa lite grann.
Jag är suuuuuuuper hungrig! Måste äta frukost!
Ha de awesome!


Iiiiih! Titta vem som just kom hem till mig! :D nu ska jag fortsätta se på Hart of Dixie.

10.10.11

Jag har nästan huvudvärk, har kännt hur den kommit krypande hela långa dagen, usch, fy, blä!
Har just sett klart ett nytt avsnitt av dexter och nu drogar jag fin musik :) Tror jag ska gå ut strax, behöver frisk luft!
Jag är sugen på att tränatränaträna...

Fuck you Nelly!

Blir super excited när mitt nelly paket ligger i postlådan när jag kommer hem från skolan. Öppnar paketet och ser att det ligger något gult i paketet! Nelly har skickat helt fel klänning! Fel modell, fel färg, fel storlek... :(
Det där är inte vad jag beställde!
Bajs!

DEN NIONDE OKTOBER

Bild från weit

Tjo!
Helgen är slut och det har varit så underbart skönt att inte ha något prov att plugga till. Imorgon börjar jag åtta, vilket är mindre underbart, ser inte fram emot att stiga upp tjugo i sju! Bläää. Men det är i alla fall bara tre dagar och sen väntar ett kort lite puttinuttit höstlov på fyra dagar, men ser i alla fall fram emot det! :)
Min svarta kisse biter mig i benet för att få min uppmärksamhet! Sött ^^ hihi. Åh vad jag älskar mina två kissemissar! ♥
Klockan är halv elva så ska försöka vara en duktig flicka och gå och sova strax! Sov gott!



Torsdag!

Tjooooo!
Provperioden är äntligen slut och idag började period nummer två! Imorgon börjar jag halv tio, åh jag får sova ända till klockan åtta! Underbart ♥ hihi! Vilket är ännu underbarare är att det är FREDAG imorgon! Fast det visste ni säkert redan! ;)
Det har regnat apmycket idag! Rätt mysigt, så länge man inte är ute! Hoppas hoppas att det inte regnar på idrotten imorgon...
Ha det gött! ^^

!

Imorgon klockan nio skriver jag mitt näst sista prov för denna provperiod, historia. Jag vill inte!

...


BRUNO MARS ♥


FÖRSTA OKTOBER

Idag är det den första oktober! ^^ Om två veckor är det höstlov! Hoppas att det blir lika fint och varmt höstväder denna lördag som det var igår :)

RSS 2.0