SISTA NOVEMBER

Ny period idag och jag hade full dag... typ. Men imorogon börjar jag elva! ♥
Oj, nu har jag suttit här alldeles för länge. Alltså jag har inget att skriva, haha. Men imorgon är det i alla fall första december och det är så inte decemberigt! Jag får i alla fall äta min första chokladbit från min julkalender, hihi! Oj vänta jag åt den redan idag, men berätta det inte för någon!
Nu måste jag skynda mig in i duschen!
PUSS

BIKBOK

Jag tycker det är rätt najs att BikBok har börjat sälja skor, okej rätt länge sen men ändå. Dessa skor ser ju inte särskilt vackra ut på bilden, men om jag minns rätt så var dom rätt fina i verkligheten när jag kollade på dom i butik :)



MÅNDAG

Som ni kanske ser så har jag inte orkat göra något åt designen ännu, höö!
Idag har jag skrivit en svenska uppsats, blev nog helt nöjd ändå! Imorgon har jag psykologi prov, ska snart fortsätta att öva, ska bara blogga här först, hihi :) Innan middagen såg jag på ett nytt avsnitt av the walking dead också! Bra serie! ^^

...

Hmm... känner att jag kanske borde göra något nytt åt designen, eller i alla fall kanske byta ut sommarbilderna i menyn! Haha :)))

LILLA JUL

Bild från förra vintern!
Glad lilla jul allihopa! Mysigt med julbelysning och papparkakor ^^ hihi
Jag tycker att det kunde komma snö snart, men jag antar att det fortfarande är en månad kvar till jul, om det inte finns snö på julafton gråter jag... :)
Ha det fiiint!

10:57

Hur nice är det inte att jag börjar halv tolv idag? Hur awesome är det inte att jag åt våfflor till frukost? hihi :)

Som sagt så ska jag befinna mig i klassrummet Sir Winston om en halv timme och få ut mitt engelska prov som jag skrev igår... Sen har vi samling, sen lite finska och sen borde jag sluta där nångång före två. Rätt nice ändå! :)

Kisse in a bag!


Nån av er kanske tycker att den här bilden ser lite brutal ut, men jag tycker att den är så söt! ^^

Ursäkta mig! För sämst uppdatering.
Tjolahoppsan! Imorgon har jag matteprov. Jag brukar vanligen vara bra på matte, men den kursen har jag fattat noll. Jag skyller på min lärare, haha. Men nu när jag har pluggat ikväll så har jag faktiskt fattat det mesta. Men jag vet inte. Det går som det går. Bara jag kommer ihåg allt imorgon och inte blandar ihop ska det nog gå bra...
Nån dag, typ lördag kanske, ska jag gå på bio. Breaking Dawn part 1! Så jag har väntat. Jag tror att denna kommer vara den bästa hittills. Men böckerna kommer nog alltid var bättre, hahaha. :)
Nu är det dags för mig att hoppa i duschen!

FARSDAG

Grattis till min far!
Igår var jag till Stockholm :DDD Det var bara +1 grad där, alltså bajskallt. I alla fall så hittade jag några saker. Bland annat en perfekt jacka inne på topshop, så fin, den här veckan hade dom även 30% rabatt på alla jackor vilket var trevligt :)
Har ännu en skolvecka framför mig och på fredag börjar dessutom provperioden... Så måste snart gå och sooova!
God natt!

11.11.11

Coolt!

ALFAPET OCH KLADDKAKA

Idag bakade Mirandis, Hani och jag kladdkaka och så spelade vi alfapet här hemma hos mig :))
Sen ikväll kom det en söt liten (stor) kattunge genom kattluckan hem till oss, två gånger, haha sött!
Ska snart gå och lägga mig, börjar åtta imorgon igen... Sov gott!

HALLOWEEN

Det här skulle alltså ha publicerats igår innan jag for till picolicious på halloween fest! haha.
Såg i alla fall ut så här, en aning fail men, men... Hade en trevlig kväll med fint folk! :)

031111

Godkväääääääll!
Imorgon har vi skolfotografering! Vårat tema är nog helt bra, har dock ännu inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig, men det ska nog ordna sig! haha :)
Fredag imorgon, skönt! Börjar halv tio. Har även skrinning på gympan. Gillar skrinning! Måste hämta mina skridskor från vinden, men det tänker jag göra på morgon, om nån undrar alltså.
Aaaaaaa, nu ska jag duscha!

AUTUMN

Innan jag går ut tänkte jag bara säga att jag är super shopping sugen! Haha, förvånade? Vill ha massor med stora stickade tröjor och andra mysiga höstkläder. Skulle behöva en ny jacka också!

RSS 2.0