.

Pretty Girl
Pretty Girl by vanillachocolatemuffin featuring a bodice dress
Sånt här gör jag när jag har tråkigt! :)

Whiskey, Mystics & Men

One Teaspoon har sååå fina kläder! Alla söta små klänningar, jag vill bara ha alltihopa! :)

JULAFTON

Merry Christmas
Merry Christmas
God jul! Hoppas ni alla får en fin och mysig jul! :)

21 DECEMBER


weheartit
Sitter här och lackar mina naglar, rose salsa från maybelline. Igår var sista skoldagen 2011. Om lite mer än två timmar ska jag befinna mig i skolan för julfest och efter det är det äntligen jullov! Jippie! :D Det ska bli så awesome att ha två veckor och fyra dagar ledigt från skolan, verkligen behövt. Och vet ni vad, det är bara tre dagar kvar till julafton, iiih! haha ;)

19122011 22:35

weheartit

Tjolahopp!
Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig på julfesten i övermorgon, kanske. Det ska bli så underbart skönt att ha jullov! Finfint! Jag önskar bara att det skulle komma snö. Jag kan inte fatta att det är julafton på lördag, känns inte juligt alls, eller kanske en aning, vi lagade ju julgodis här hemma i helgen. :) hihi
Men i alla fall så är morgondagen ganska chill, sjuttiofem minuter matte klockan åtta och sjuttiofem minuter engelska klockan ett. Låter rätt najs ändå.
Idag kom säsongsavslutningen av dexter, jag säger bara, slutet alltså! Ojoj hahahaa! :)
Men nu ska jag stänga av den här lilla maskinen och gå och torka mitt våta hår!
Godnatt!

SATURDAY

Efter en fyrtio minuter lång promenad från där långt bortifrån, östernäs kanske det heter, sitter jag nu här hemma i min pyjamas! När jag kom in genom dörren såg jag ut som en dränkt katt, haha! :)
Nu hade jag tänkt kolla ett avsnitt oth, har börjat se om denna underbara serie och är nu på säsong tre och avsnittet jag är på nu är så sorligt, hemskt osv, aa men i alla fall sen hade jag faktiskt tänkt gå upp till mitt rum och sova!
Sov gott!

Fjortonde december 2011

Tjo! Bäst uppdatering här, jag vet! Har liksom haft fullt upp, typ... Inte riktigt men jaaa. :)
Jag vet inte vad jag ska ha på mig på julfesten och den äger rum redan nästa onsdag! Har inte hittat nåt så blir att hitta något här hemma. Tiden går så jävla snabbt, om tio dagar är det redan julafton. Kan ni fatta det! Hoppas hoppas hoppas att det kommer snö till den här holmen tills dess! Vill inte ha en snölös jul.
Har inte fotat på aslänge! Men det är ju så tråkigt väder ute... Så jag tog tre bilder från förra vintern, en på mina coola polare, love you guys! ♥ Den andra föreställer vårat awesomiga isgevär och den sista är en bild på vackra Petter-Niklas! :)
HA DET FINT!

FRIDAY

Bilder från weheartit och lookbook!
Måste bara börja med att säga, herregud vad det har blåst och regnat idag, stormat! Hamnen har ju varit under vatten. Hoppas i alla fall att det inte blåser så mycket imorgon på båten!
Annars så är jag förkyld, har haft lite stegring också... inte kul! Har varit åtta timmar i skolan idag och när jag kom ut genom dörren klockan fyra var det mörkt! Trevligt när det är mörkt både när man går till skolan på morgonen och när man kommer hem. Nääej!
Imorgon far jag som sagt till Uppsala och då är jag förhoppnigsvis lite piggare. Ska hälsa på brodern min, fara till ikea, gå på stan, lite sånt där standard :) Jag skulle behöva hitta en julfestklänning också.
Men ni får ha det så bra!
PÖSS

ONSDAG

OMG, I am so tired! Känner mig lite snorig också.... Blää. Antagligen pga gympan idag, jag vill inte bli sjuk! Ska ju till Uppsala på lördag också. Men börjar ju elva imorgon så jag får i alla fall sova! Nu ska jag se ett nytt avsnitt 90210.
Ha det bra!

COLOR



Senaste Gossip Girl avsnittet:

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!

Finlands självständighetsdag

Hej google-bild!
Det har varit så najs att vara ledig idag, men nu känns det som helg... Men imorgon är det skola igen! prutt
Nu tänker jag se ett nytt avsnitt av gossip girl! :)
Jag har en fråga, hur många gånger kan man lyssna på en låt i rad utan att tröttna?! Hahaa :)
PUSS

PLATTAN

Jag tror att jag ska införskaffa mig ett par urbanears, så fina! Vet inte vilken färg dock.



KNITTED

Hej, jag vill ha den där tröjan, hejdå!



05122011 23:41

Det snöar ute! Tihihihii :) Ska snart gå och sova, är as trött. Sov typ ingenting inatt, kändes det som. Det är så skönt att vi är lediga imorgon!
God natt!
PUSS

RSS 2.0