...

Oj klockan är kvart i tre! Borde gå och lägga mig. Brukar inte vara uppe så sent vanligen, i alla fall inte vid datorn.
Har ändrat bredden på bloggen en aning, men det har ni nog redan märkt.
Om någon är intresserad så har jag ikväll varit med vänner, sett på victoria's secret fashion show, sett på film och gossip girl, haha.

Men nu ska jag gå och lägga mig,
God natt!

30 December 2010

Hej!
Internet på min dator har inte funkat på två dagar. Kopplar liksom inte. Så nu sitter jag här vid burken. Min blogg är inte vacker på en stor skärm, tycker jag. Borde fixa designen på en stor skärm istället för på min lilla laptop. Ja, och designen är över lag inte snygg heller. Måste fixa om den!

Kan i alla fall glatt berätta att gossip girl säsong 2 kom på posten idag :) Beställde ettan och trean också men eftersom alla var slut i lager kommer det inte samtidigt. Kommer de postnyårsafton? Jag hoppas att de två andra kommer imorgon.

Eftersom jag inte är på min laptop kan jag inte lägga upp några bilder, vilket är rätt tråkigt! Men orkar ju inte sätta in dem på denna dator. Men internetet ska väll hoppeligen funka som det ska snart, varför måste det just vara min dator som inte ansluter!?!

Jag vill beställa kläder från h&m, man blir så inspirerad av alla vår kläder!  Det känns som att jag inte har några snygga kläder alls idag. Har sån himla stor lust att fara till stockholm nu!

Senare idag tror jag att jag ska träffa några fina flickor. Trevligt, trevligt! :)

Oh, vad jag gillar att skriva långa inlägg. Det är inte ofta det händer att ett inlägg här på min blogg blir längre än några rader. Men det ser så trevligt ut med långa inlägg, haha. Fast ni kanske bara tycker att det är jobbigt att läsa?

Nu ska jag försöka fixa om designen lite grann, om jag orkar. Eller så går jag och ser på gossip girl :]



Ha det jätte bra!


00:26

Laddar upp en random bild för bilder är kul, hihi
Ikväll har jag skrattat massor med mina underbara vänner. Vi lockade hår, lagade smoothie, spelade rappakalja och gjorde annat skoj :)
Själv ska jag inte sova ännu men,

Sov gott! :]

A BUTTERFLY & A CANDLE


Tjosan!
Har inte bloggat så mycket under julhelgen, som ni kanske har märkt ;) men ska försöka vara lite aktivare nu. Fick ju en systemkamera i julklapp ♥ Här ovanför är två bilder som jag tagit ↑

Annars har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lungt, sett på filme och fotat.
Ikväll ska jag nog fara hem till picolicious :)
Och MIRANDA, KAN DU VARA SNÄLL OCH TITTA PÅ DIN MOBIL IBLAND :]

Ha det finfint!

GOD JUL!

God julafton allihopa! Hoppas ni får en super bra jul :)
(old pic)

3 dagar kvar till jul! :)

Tjohejsansvejsantjabbadabbadooo!

Ja det var ju ett tag sen jag skrev. Men, men i alla fall.
Ikväll är det julfest, eller ja, klockan fyra är det julbord. Jag måste vara klar om två fucking timmar, sitter just nu här med fuktigt hår.
Jag vill ha en ny header! Min systeryster håller just nu på och fixar och trixar ihop en som jag kan ha tillfälligt :) Men jag lovar att det ska komma upp bilder här efter jul!
Men nu måste jag gå och föna mitt hår innan det torkar allt för fult!
Ha det fiiiiint!

Band of Horses- the Funeral

"EN GRYTA!" ;)

Har varit ute på promenad med Pico och Hanna. Kom in för över en halv timme sen. Mina ben fryser fortfarande, värm mig!
Efter skolan var jag, M, P, H hemma hos oss och spelade buzz! haha, vi är bäst!
Oj, oj vad jag skriver trögt idag, har skrivit de där få meningarna på tio minuter. Min skalle blir trög av kyla och trötthet...
Ja, men lyssnar just nu på awesome musik på spotify och jag borde göra lite läxor som jag inte har gjort ännu, och sen duscha före House börjar :)

Jag vill sova i typ en vecka, tack!

Coldplay - Christmas Lights


LUCIA

Idag gick jag till skolan klockan åtta och såg på det fina luciatåget. Efter det fick vi glögg och pepparkaka, sen hade jag matte, samhälla och biologi om någon känner för att veta det.
Har just blivit klar med ett korsord till engelskan. Nu ska jag läsa på orden och göra några uppgifter och sen är jag klar :)
Det är bara den här veckan och två dagar skola kvar före jullovet! Härligt det kommer bli med lov <3
See yah later!

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG!

Love saturdays ♥

Tänkte bara säga att jag gillar lördagar och just nu tittar jag Sex and the city på tv4, eller ja just nu är det nyheter, men de fortsätter om fem minuter, så nåt mer ska jag inte skriva.
Ha en fin lördagskväll!

08.12.10

Tjaaaaa!
Har just laddat ner det nyaste Gossip Girl avsnittet! Lööööve it!
Ja, jag vet väll inte om jag har så mycket att skriva men kan ju berätta att jag varit i skolan från åtta till fem över fyra idag, onsdagar är ingen favorit. Efter skolan har jag gjort inte så mycket med Miranda, och Pico en stund. Idag har jag även fått två nya skor :) Funderar på att lägga upp nån bild kanske..? Det ena paret var ett par Shepherds som pappa köpte i Stockholm, eftersom dom var slut på alla Nilson i Uppsala, när jag var där. Och det andra paret var ett par klackar som jag beställt från Nelly.
Nu ska jag gå och tvätta mitt hår!
Ha det så trevligt! :]

Finlands självständighetsdag

...är det ju idag, vilket är extra bra eftersom man får vara ledig, haha, och det är ju mycket skönt! :)
Idag har jag inte gjort så mycket, typ städat lite och slappat. Sitter just nu på golvet vid min säng och har det rätt mysigt, hihi. Jag tror jag ska se ett avsnitt av the O.C. snart för det har jag inte gjort idag ännu :] har just börjat se på tredje säsongen. Senare ikväll måste jag väll göra lite läxor också, men det tar jag som sagt senare.
Ha det bra tills nästa gång jag skriver ett meningslöst inlägg! :) haha
Puss!

Fredag 03.12.2010

Tjeeena!
Nu är det helg och det är fucking awesome! Jo men att jag skulle verkligen vilja ha jullov nu, skulle vara så skönt!
Imorgon far jag i alla fall till Uppsala. Jag måste shoppa. Fast det är ju inte precis därför vi far, bara. Hoppas på att finna en par "Shepherd uggs" och andra nice saker :)
Klockan är snart tio och jag måste gå och lägga mig tidigt så jag orkar stiga upp före klockan sex imorgon bitti.
På måndag är vi ju lediga och då hade jag tänkt fara till Stockholm med Pico och systeryster, men jag vet inte om jag orkar. Men om inte så far vi nästa lördag. Jag lovar Pico! :)
Denna fredag har annars spenderats med Miranda, och sen kom Pico också hit efter hon varit på ansiktsbehandling! Jag vill också!
Jag fick stor lust att fota, men orkar inte fota med den fjuttiga digitalkameran. Aja, får väll vänta till julen då ;P
Föresten så fick jag min Thomas Sabo berlock idag! Som jag skulle ha fått till födelsedagspresent. Eller ja, de va ju en födelsedagspresent nu också bara lite väldigt sen, tog ju typ två månader för butiken att få in den!
Men i alla fall så tror jag att jag ska se ett nytt avsnitt the Vampire Diaries ikväll och sen sova!
Oj, oj, oj, det här blev ett långt inlägg, om man jämför med vad jag brukar skriva ;)
.
Ha det finfint! See you on sunday!
.
Btw så kanske ni märker att jag har ändrat lite på designen, okej inte mycket men ändå. Ska försöka fixa en header på jullovet :) bara jag har nån nice bild!

Robyn - Fembot


:)

  • Nikon D5000
  • ny TV
  • TV-serie boxar
  • Thomas Sabo berlock
  • Pengar
  • iPod högtalare
  • Nån mumsig parfym
  • Jeffrey Campbell Lita skor
och massa annat smått och gott förstås! :)
Ha det bra! <3

RSS 2.0