GRATTIS! :D


Sunday

Hade en mycket trevlig kväll hos Miranda med tjejorna igår! :)
Idag har jag suttit inne och pluggat, pluggat och pluggat till morgondagens biologiprov.
Tror jag ska se på the vampire diaries snart!

puss

Underbara sol!

Vilka vårkänslor man får när solen skiner ute, helt underbart! ♥ :)

11:09 Fredag

Har för en stund sen kommit hem från tandläkaren. Börjar skolan klockan tolv idag. Har fyrtiofem minuter biologi. Sen slutar jag och då är det helg :)
Eftersom att Miranda var så snäll och visade mig hur man laddar upp youtube-klipp som vanligt så tänker jag ladda upp den låt jag skulle ladda upp förut, bara för att den är så bra! 

Kleerup ft. Lykke Li - Until We Bleed

Hej, jag är knäpp!

Jupp, så är det, nu vet ni!

?

Någon som vet hur man laddar upp youtube klipp nu förtiden? Skulle ladda upp en låt men det funkade inte :(
Men det var iaf den här låten som jag skulle ladda upp :)

Onsdag

Tjosan! Idag orkade jag inte fara och träna, var ju både igår och i måndags. Och ikväll måste jag börja öva på biologiprov. Har inte gjort det ännu för jag är lat! Men nu ska jag se lite gossip girl, hann inte se klart avsnittet igår, haha. Och sen om jag har tid ska jag se på Misfits också, så himla bra! :)

A Little Something I Made Yesterday

ÄLSKAR KLÄNNINGEN ♥ hihi


jag är lite kär i dom här skorna ;)


Tjohejsan!

Ikväll har Nadja varit här och vi har sett på gossip girl och haft allmänt trevligt :D Nadja har låååånga ben i sina byxor!
Imorgon får man soooooooova! ♥
Sweet dreams!

Titta vad som kom på posten idag :D :D :D

ÄNTLIGEN! :] Gossip Girl säsong 1 & 3. De är typ en månad sen vi beställde dom, och dom har varit slut hela tiden, men nu äntligen kom dom ♥
En annan sak som är bra är att det kommer ett nytt avsnitt på tisdag! Can't wait!
Idag var enda dagen den här perioden jag slutar "tidigt", och då slutar jag kvart i tre... Så är det, men nu ska jag ääääääta!
Ha det!

O N S D A G

Jag har huvudvärk! -.- som vanligt då då, haha. Idag hade vi boxercise på gympan i skolan, och ikväll har jag varit och gymmat en och en halv timme men Nadja och Hanna :) Nu borde jag plugga lite men jag är så trött! Men måste man så måste man.
See yah!

Håller just nu på med biologi!

Och jag dööööööööööör! Jag orkar inte göra det, har bara en-två uppgifter kvar, men ändå, det är bajs! Men ska göra klart det och sen har jag ännu engelska läxa och samhälla som jag måste göra! Och klockan är snart halv tio. Och sen måste jag tduscha och lite annat. Och sen måste jag gå och sova så att jag inte är astrött imorgon, men jag börjar i alla fall tio vilket är skönt! :)
Idag slutade jag tjugo i fyra och efter det for jag och träna med Miranda och Hanna! :]
Nu är klockan tio och jag är typ klar. Vad duktig jag är som typ glömde publicera inlägget, haha.
Jag  är trött och har ont i ryggen!!!

Det här är ett klagoinlägg, haha.

Adjö. See yah!

Ikväll har jag bakat kladdkaka...

...gjort biologiuppgifter och nu ser jag på solsidan! :)


Slängde ihop ett collage lite snabbt, blev inte särskilt vackert dock, haha. Hope you like it!

Söndag

Tjohejsan! Igår fick jag ett par nya träningsskor! :)
Idag ska jag städa i mitt rum och försöka få klart biologin.

JAG VILL SHOPPA!!!

jag bjuder på en ful webcam bild som jag tog igår, haha. eftersom jag fortfarande inte har satt in bilder på datorn! jag är världens lataste människa!!!

13.01.2011

Hej!

Ja, jag har verkligen varit bra på det här med att blogga på senaste tiden, jag har ju gjort så många inlägg!!!

Men i alla fall så var jag för en stund sen ute och följde Miranda till bussen. Hanna var så snäll och gjorde krokben på mig när jag sprang -.-
Bloggar just nu på Firefox, det är liksom lite bättre än google chrome när man bloggar, för på chrome funkar inte alltid mellanrum och aldrig överstruket och lite annat. Men annars föredrar jag chrome om någon skulle vara intresserad av det.
Imorgon är det fredag!!! ♥ ♥ ♥ Den här veckan har gått väldigt snabbt på nåt sätt, men lektionerna har verkligen varit tröga! Buhuhu, jag måste bli klar med min första biologi inlämningsuppgift på helgen och sen måste jag börja på den andra!!!
Internet har funkat bra igen nu några dagar efter att det blev lagat. Men har inte laddat upp några bilder för att jag inte satt in dom på datorn, haha. Fan vad jag är lat!


Ojdå!

Oj, har inte bloggat sen första januari. Nej, jag har inte slutat blogga, har bara inte haft nån lust, speciellt när internetet cpar och bara funkar lite nu och då på min dator...
Söndag idag då, vilket betyder sista dagen på jullovet :( Imorgon börjar skolan och jag börjar åtta! Usch! De värsta är att man måste stiga upp så tidigt. Det blir ju lättare efter någon vecka men inte nu när man har sovit till tolv typ varje dag. Fast idag steg jag faktiskt upp klockan halv elva. Mycket duktigt skulle jag säga, haha.
Har inte gjort så mycket idag, en vanlig söndag. Några inte särskillt trevliga saker har hänt, på morgonen hittade jag min dator med en stor fucking repa över hela sig, blev inte särskilt glad då kan jag ju säga. Sen brast en planka under min säng, fråga inte varför, hehe.
Sitter just nu på burken eftersom internetet inte funkar på min dator just nu. Laddade just ner spotify till den här datorn så nu ska jag väll överleva lite bättre!
Jag vill beställa vår kläder från H&M, ska nog göra det nån dag, hoppas jag.


Hehehehehe oopsi, hur hände detta?! ;) (ojdå, satt in fel bild på datorn, skulle ladda upp en bättre bild men orkar inte koppla i kameran igen, men jag tror nog att ni ser bra ändå, haha!)

Laddar upp fler andra bilder sen nångång när jag är på min egen dator!

Ha det så bra! :)

A Shining Tree


1.1.11

Idag har verkligen gått fort. Steg upp halv ett. Kollade gossip girl till klockan fyra. Duschade och klädde på mig. Åt middag. Och nu sitter jag här och klockan är redan åtta! Ikväll ska jag nog bara vara hemma.
Ha det så bra!

Gott Nytt År Allihopa!

Nu är det 2011! :]

RSS 2.0