28 Februari 2011

Tjo!
På måndagar slutar jag tolv! :D I like!
Har just skrivit klart min läslogg till svenskan.
Tidigare ikväll var jag på en lång promenad med Nadja, Hanna och Debbie. Skönt var det med frisk luft! Och Debbie är så söööt :) hihi
Imorgon börjar jag tio i tio. Skönt med sovmorgon! ♥
Idag är det som ni säkert vet sista februari, imorgon är det mars, vilket betyder vårmånad! Jag vill att snön ska smälta nu! Men lite ljusare har det ju redan blivit på morgonen och på efter middagarna, vilket är mycket trevligt! Längtar till sommaren!
Aja, det får räcka för idag.

Ni får ha det så bra!

Sista dagen av sportlovet :(

Hejsan! Pico tyckte att jag skulle blogga så får väll ta och göra det.
Som rubriken säger så är det ju sista sportlovs dagen idag. Jag orkar inte med skola just nu. Kan vi inte ha lov en vecka till?!  
Det står verkilgen still i mitt huvud just nu, vad ska jag skriva? Jag har för en stund sen duschat och snart ska jag smörja in mig med massa fuktkräm och sen torka håret. Nä det låter ju inte så intressant men det är i alla fall vad jag ska göra :)
Tidigare idag har jag rotat igenom hela min garderob och tvättkorgen, men jag kan inte finna ett enda av mina svarta linnen nånstans, vart kan dom ha tagit vägen?
Nä nu ska jag inte tråka ut er med massa tråkigheter mer. Här får ni en bild på ett träd! :) haha
Ha det fint!

Bilder på en del av sakerna jag köpte i Stockholm



Snart kommer den här personen hit ↓ :)

Hämden är ljuv! hihi


Goodmornin'

I tisdags var jag ju i Stockholm och shoppade med Pico och Hanna. Mycket trevligt var det och jag fick med mig lite fina saker hem :D kanske kommer det nån bild på vad jag köpte, kanske.
Här kommer lite mobilbilder ↓
Berry Island Smoothie och Cheesecake Cupcake från Gallerian, mums! :)
Picos drink!

Ha det fint!

I fredags inledde jag sportlovet med att gå och fika till Bagis :)



Friday

Hejsan hoppsan!
Är hemma och chillar, har ju fyra timmar hål. Sen tillbaks till skolan vid två för att ha dubbeltimme historia och sen är det sportlov! :) Det ska bli skönt att få sova, har varit så jävla trött den här veckan.
Btw, så var karonkan igår inte alls farlig, det var kul! :D Så här vacker var jag efter karonkan:
Nu ska jag fortsätta chilla i tre timmar till.
Ha en awesome fredag!

ONSDAG

Hejsan hoppsan!
Idag gick jag från tio i tio till fem över fyra, gillar inte att sluta så sent! Ikväll var jag i alla fall till avancia och tränade, var dock rätt trött så jag orkade inte göra så mycket, hehe.
Imorgon är det ju kladd-karonka. Huhu. Nervöst. Men jag tror nog jag ska överleva :)
PUSS!
hihi

Happy Valentine's Day!

Fittan vad det är kallt ute, -20 C imorse!
Idag har jag mumsat på en alla hjärtansdag bakelse :) Ikväll var jag på spinning med fina flickor. Just nu "läser" jag på engelska ord, eller ja, jag sitter ju här vid datorn... Men, men. Hade tänkt ladda upp lite bilder, men hör här, jag orkade inte sätta in dem på datorn! Haha. Hej, jag är lat! :)
Glad allaans dag!


HEJ MIRANDA!


10022011

Idag efter skolan så for jag med Miranda, Nadja och Hanna till gymmet. Fy vad jag var lat idag, hade inte alls någon större lust att träna... Men trevligt var det ändå :) Ikväll var vi här hemma hos oss och hade mycket intressanta diskussioner, hihi.
Imorgon börjar jag åtta med två timmar svenska sen har jag fyra timmar hål och sen två timmar historia... Skulle gärna ha lektionerna efter varandra. Men jag överlever, funderar på att kanske fara och träna, eller bara ligga hemma och lata mig :)
Tyckte att inlägget behövde en bild, så det fick bli en från jullovet. Förlåt jag orkade inte vända på den.

Nu Dusch!
Ha det bra!

Detta inlägg skulle ha publicerats igår!

Idag började period fyra. Vi skulle ha engelska men läraren var sjuk så det slapp vi ;) Istället gick jag med Pico och Hanna och fikade till Svarta katten!

Slutade skolan fem över fyra, efter det for jag och köpte nya häften. Intressant va? :)
Ha det fint!

Tisdag 08.02.2011

Hej på er! Provperioden är äntligen slut! :) Och imorgon börjar period fyra och jag börjar tio. Det är min chilligaste period hittills. I period tre hade jag 32 timmar i den som börjar imorn har jag bara 22 :) Nice!
.
Efter skolan for jag hem till Miranda med fina flickor, där bakade vi kladdkaka! :) Nu ikväll har jag varit och gymmat med Nadja och Hanna! Trevligt, trevligt!
Ha det bäst!

Monday

Har huvudvärk som vanligt -.-

Idag hade jag samhälla prov och jag trodde det skulle gå skit, men det var faktiskt inte så svårt! Imorgon har jag däremot engelska prov och jag vet inte hur det kommer gå, borde sitta och öva på ord just nu men istället sitter jag här. Idag efter skolan gick jag på stan med fint folk och då köpte jag en bok. Elsas mode. Har hört att den är jätte bra och har tänkt köpa den ett tag så idag passade jag på när den var på rea :)
Nu → dusch!
Ha det super!

Saturday

Miranda tyckte att jag skulle blogga, och nu när jag tittar efter ser jag att jag inte gjorde det igår, haha.
Men idag har jag inte gjort särskillt mycket, typ städat, läst samhälla, satt in musik på min iPod och lite sånt!
Igår efter skolan lagade jag, Pico och Hanna plättar hemma hos oss ↓ på hade vi chokladsås och björnbär!
Mums! ♥ ↑
Sen plötsligt såg min sista plätt så här trevlig ut ↓ och efter att Pico och Hanna förklarat för mig vad den såg ut som hade jag ingen större lust att äta upp! ;)
Min kamera var död, så det fick bli mobilbilder!


Puss och Kram!

:(

Min elaka syster snodde duschen! :(
Vågar man ha klackar på sig imorgon? Det är då alltså vägen till och från skolan jag oroar mig för. Jag vill ha på mina älskade kilklackar. Men jag tror jag måste avstå. Jag skulle nog dö av halkan. Även om det bara är några hundra meter. Men som sagt det är dödshalt ute! Snälla, låt det bli vår!!! Har ju haft dem nu på vintern, men då var det snö och man halkade inte en gång per meter! :( Buhu!

Rubrik?

Käkar glass för stunden, fet som jag är. Chokladnougat med chokladsås och banan. Gott! Jag skulle nog inte kunna leva utan glass, haha. Fittan, nu fick jag chokladsås på mitt vita linne!
Imorgon har jag finska prov. Jag har läst igenom orden en gång och kunde nästan alla. Jag orkar inte öva mer för jag är lat. Men jag tror nog det ska gå bra ändå. Finska är inte så svårt för mig.
Nu ska jag fortsätta lata mig en stund och sen hoppa i duschen!
Ha det fint!

torsdagen den tredje februari

Vilket tråkigt väder det är ute. Alldeles mulet!
Idag börjar jag tolv :) och har endast en lektion finska. Just nu äter jag frukost, som jag har gjort i nästan en halv timme, det går inte så snabbt när man sitter vid datorn, hehe.
Men nu ska jag gå och föna mitt hår!
Ciao!

11:30

Nu är jag hemma och har slutat för dagen! Började nio och skrev matteprov i två timmar. Jag tror det gick ganska bra. Har pyttepyttepytte lite ont i huvudet, har haft det sen boxercisen igår. Men nu ska jag ta och ladda ner gossip girl tror jag :) Fast först ska jag nog ta och se på sista avsnittet av Misfits! ♥
Puss

kiss me, please?

Sitter just nu och latar mig. Jag borde egentligen titta lite på matte, har prov imorgon. Men det gör jag efter middagen. Intresant va?! :) Ikväll ska jag på boxercise med fina flickor! Har inte tränat den här veckan ännu, okej det är bara tisdag , men en då, haha! Känner att detta blir ett sånt där meningslöst inlägg. Kanske borde ta och radera det? :]
Ha det fint!

RSS 2.0